ZAKLJUČENA DRUŽBA NA TERASI

admin

13 februarja 2019

Ni komentarjev

Na našo teraso smo najbolj ponosni

Posebej ponosni smo na naše kuharje, ki zadovoljijo pričakovanja še tako zahtevnih gurmanov. Tradicionalna slovenska kuhinja s pridihom modernosti in poudarkom na kvaliteti ter fotogeničnem aranžmaju poskrbi za kulinarične presežke. Vsem poznane domače specialitete pripravljene na inovativen način poskrbijo, da lokalne dobrote upravičijo svoj sloves, zadovoljni gostje pa se rade volje vrnejo.

Ker naši kuharski mojstri vsako jed začinijo s ščepcem kreativnosti, obroka v naši restavraciji prav gotovo ne boste kmalu pozabili. Vsak krožnik, ki zasluži pot iz kuhinje do gosta, je kulinarično dovršen ter privlačen za oko, tako da bodo v hrani uživali tudi vaši najmlajši. 

Svetujemo, da natakarja povprašajte po “Kuharski čarovniji”. Ne bo vam žal.

Gostom nudimo domačo, dnevno svežo hrano najvišje kakovosti. 

Ponudba zajema okusne malice, ob nedeljah samopostrežna kosila in bogat solatni bar, ponašamo pa se tudi z vrhunskimi picami iz krušne peči in posebnimi hišnimi specialitetami.

Med slednje spada gobova juha v sveže pečeni krušni skodelici lokalne pekarne. Pripravimo pa vam tudi vrhunske sveže očiščene lignje, za katere upamo trditi, da so najboljši daleč naokrog.

Za tiste sladkosnede so na voljo okusne sladice vseh vrst, vredno pa se je posladkati tudi z Makarena palačinkami, po katerih boste prav gotovo še dolgo oblizovali prste.