ČAS JE NOVA DOŽIVETJA

Vzamite si čas zase z ljubljeno osebo

in odklopite od napornega vsakdana ter za trenutek pozabite na skrbi, ki vas obdajajo v svetu izven gostišča. Izkoristite prosti čas za razvajanje, ki vas prav gotovo ne bo pustilo ravnodušne. Užijte trenutek ter napolnite baterije za prihajajoče izzive in ovire, ki vam bodo prekrižale pot. Počutili se boste kot prerojeni, ko boste po obisku velike finske savne stopili pod osvežujoč tuš, nato pa legli k počitku na udobnem ležalniku v zavetju čudovite zunanje terase. Da bo izkušnja resnično posebna, predlagamo, da si privoščite edinstveno pivsko kopel, nato pa na leseni postelji z ječmenovo slamo uživate v kozarcu točenega domačega Kovaškega piva.

Domače Kovaško Pivo

Pivo prihaja na svet zahvaljujoč ljudskemu znoju in božji ljubezni

Uživajte ob popolni sprostitvi, ki temelji na uporabi naravnih sestavin in stare zdravilne prakse. Vaša koža bo mehka in gladka, vi pa sproščeni in pripravljeni na nove podvige. Tretma poteka v ročno napolnjenih hrastovih kadeh. Tekom tretmaja vas “počastimo” s sveže pečenimi pizzetkami in kovaškim narezkom, privoščite pa si lahko tudi neomejeno količino Kovaškega piva. Prostor bo v času vaše uporabe na voljo samo vam. Za vas bomo priskrbeli vse potrebne pripomočke - od brisač, copat in posteljnine do prigrizkov in pijače.

Kopel vsebuje izbrane sorte hmelja, kvasa in sladu. Visoka vsebnost hmelja prispeva k oživitvi kožnih por in zagotavlja popolno sprostitev, esencialni B vitamini v pivskem kvasu pa prispevajo k splošni regeneraciji kože. Edinstvena kombinacija naravnih sestavin deluje kot magični napoj, saj spodbuja dolgoživost in presnovo, odpravlja utrujenost ter odganja notranji in zunanji stres.

Delovni čas Pivske Kopeli

Od ponedeljka do nedelje 9.00 - 20.00