NEDELJSKA KOSILA

admin

28 februarja 2019

2 komentarja

Domača, tradicionalna, okusna, nepozabna nedeljska kosila

Vsako nedeljo vas razvajamo s priznanimi domačimi Pohorskimi jedmi, vabljeni na vsem poznan pohorski želodec, kmečke dobrote in druge izvrstne pojedine iz babičine kuharice. Ne spreglejte naše bogate kulinarične ponudbe divjačinskih specialitet.

Posebej ponosni smo na naše kuharje, ki zadovoljijo pričakovanja še tako zahtevnih gurmanov. Tradicionalna slovenska kuhinja s pridihom modernosti in poudarkom na kvaliteti ter fotogeničnem aranžmaju poskrbi za kulinarične presežke. Vsem poznane domače specialitete pripravljene na inovativen način poskrbijo, da lokalne dobrote upravičijo svoj sloves, zadovoljni gostje pa se rade volje vrnejo.

Ker naši kuharski mojstri vsako jed začinijo s ščepcem kreativnosti, obroka v naši restavraciji prav gotovo ne boste kmalu pozabili. Vsak krožnik, ki zasluži pot iz kuhinje do gosta, je kulinarično dovršen ter privlačen za oko, tako da bodo v hrani uživali tudi vaši najmlajši. 

Kulinarika najvišje kakovosti

Kljub starinskemu izgledu gostišča je hrana, ki jo pripravljajo naši mojstri vse prej kot starinska. Tradicionalne jedi obogatimo z ravno pravšnjo mero modernosti, s kvalitetno pripravljenim obrokom pa nivo kulinarične izkušnje izstrelimo visoko nad povprečje. 

Gostinska tradicija

Že od nekdaj naša restavracija slovi po dobri hrani in nasmejanih obrazih. V zadnjih letih smo izkušnjo še izboljšali, saj so hišni kuharski mojstri svoje ustvarjanje obogatili z najmodernejšimi tehnikami priprave in prezentacije hrane.

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja