Po jutru se dan pozna, pravijo. Naša zajtrkovalnica poskrbi za najlepše začetke in vam poleg dnevno sveže hrane nudi zavetje domačnosti in topline.

Restavracija je odprta v petek, soboto in nedeljao od 12 do 20 ure.

Želeli se boste zbuditi

Vrnite se v čas, ko zajtrk ni bil le rutina, ampak bogat začetek dneva, za katerega si je bilo vredno vzeti čas. Kaj lepšega, kot samopostrežni zajtrk z dnevno svežo hrano, ki vas z mamljivimi vonjavami vabi iz postelje. Okrogla miza v središču prostora čaka lačne želodčke, da si postrežejo z dobrotami, ki jih ponuja. Od sadja ter raznovrstnih namazov do domačega kovaškega narezka in jajc. Pogrejte dušo s skodelico dišeče kave in čaja, ali pa si privoščite kozarec osvežilnega sadnega soka. V naši zajtrkovalnici najde nekaj zase prav vsak.

GOSTIŠČE POD ROGLO

Starinska restavracija

za novodobne goste

Restavracija pooseblja rustikalni stil, v katerem je opremljeno gostišče. Krušna peč iz časov naših dedkov in babic z razstavljenimi starinskimi harmonikami pričara pristen domač slovenski ambient, ki v sodobnem času vse bolj tone v pozabo. V osrčju restavracije je Kovaška soba. Ta nudi zasebnost zaključenim družbam do 14 oseb, ki želijo posebne priložnosti preživeti nekoliko drugače. Da vaši najmlajši dolgčasa ne bodo preganjali z mobilnimi telefoni in tablicami, smo posebej zanje pripravili otroški kotiček,

kjer se lahko igrajo z vrstniki, vi pa se prepustite brezskrbnemu uživanju ob vrhunski kulinariki. Stoli, mize ter stenska dekoracija, ki se odraža v številnih starinskih izdelkih in slikah, nudijo gostom pridih domačnosti, ki še dodatno prispeva k izkušnji užitka v naši restavraciji. Po dogovoru je na voljo tudi prostor za seminarje, sestanke, kongrese in konference. Opremljen je z brezžičnim omrežjem, diaprojektorjem in platnom, sprejme pa do 50 ljudi.

info@gostiscepodroglo.si
CEDILE SE BODO SLINE

Svetujemo, da natakarja povprašajte po “Kuharski čarovniji”. Ne bo vam žal.

Posebej ponosni smo na naše kuharje, ki zadovoljijo pričakovanja še tako zahtevnih gurmanov. Tradicionalna slovenska kuhinja s pridihom modernosti in poudarkom na kvaliteti ter fotogeničnem aranžmaju poskrbi za kulinarične presežke.

DOMAČA IN TRADICIONALNA GOSTINSKA TRADICIJA

Kulinarika najvišje kakovosti

Kljub starinskemu izgledu gostišča je hrana, ki jo pripravljajo naši mojstri vse prej kot starinska. Tradicionalne jedi obogatimo z ravno pravšnjo mero modernosti, s kvalitetno pripravljenim obrokom pa nivo kulinarične izkušnje izstrelimo visoko nad povprečje. Že od nekdaj naša restavracija slovi po dobri hrani in nasmejanih obrazih. V zadnjih letih smo izkušnjo še izboljšali, saj so hišni kuharski mojstri svoje ustvarjanje obogatili z najmodernejšimi tehnikami priprave in prezentacije hrane.

ČAS JE ZA PRAVO PICO

Dobrote iz pristne krušne peči

Nekaterih tradicij se ne spreminja. Pica, kot jo dobite pri nas, nastane le v tisti pravi, stari krušni peči. Hišni picopeki za vas pripravljajo vrhunske pice z najrazličnejšimi nadevi in pristnim hrustljavim robom. Ob naročilu 10 pic vam enajsto podarimo. Ob pici priporočamo steklenico Kovaškega svetlega piva, ki ga varimo sami v lastni pivovarni. Gre za lahkotnega ležaka, ki še iz tako zahtevnega pivoljuba privabi tisti zadovoljni “ahh” že po prvem požirku.

Kulinarika Pod Roglo

Vsem poznane domače specialitete pripravljene na inovativen način poskrbijo, da lokalne dobrote upravičijo svoj sloves, zadovoljni gostje pa se rade volje vrnejo. Ker naši kuharski mojstri vsako jed začinijo s ščepcem kreativnosti, obroka v naši restavraciji prav gotovo ne boste kmalu pozabili. Vsak krožnik, ki zasluži pot iz kuhinje do gosta, je kulinarično dovršen ter privlačen za oko, tako da bodo v hrani uživali tudi vaši najmlajši. Gostom nudimo domačo, dnevno svežo hrano najvišje kakovosti. Ponudba zajema okusne malice, ob nedeljah samopostrežna kosila in bogat solatni bar, ponašamo pa se tudi z vrhunskimi picami iz krušne peči in posebnimi hišnimi specialitetami. Med slednje spada gobova juha v sveže pečeni krušni skodelici lokalne pekarne. Pripravimo pa vam tudi vrhunske sveže očiščene lignje, za katere upamo trditi, da so najboljši daleč naokrog. Za tiste sladkosnede so na voljo okusne sladice vseh vrst, vredno pa se je posladkati tudi z Makarena palačinkami, po katerih boste prav gotovo še dolgo oblizovali prste.
GOSTIŠČE POD ROGLO

Novice in Dogodki

Darilni boni za vse priložnosti

info@gostiscepodroglo.si

Ne spreglejte

Slikovita terasa nad potokom

Pred visokimi poletnimi temperaturami lahko pobegnete v prijetno ohlajeno kletno sobo ali pa uživate na prečudoviti terasi ob potoku, ki ob toplih poletnih večerih nudi pravljično zavetje za vas in vaše najbližje.

Preberi več
Ne spreglejte

Nedeljska kosila

Vabljeni na nedeljska kosila v Gostišče Pod Roglo.

Preberi več